2018 - 2019 EĞİTİM DÖNEMİ YIL SONU SERGİSİ

Kadıköy Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezleri’nin “2018-2019 Eğitim Dönemi Yıl Sonu Sergisi”, 28 Mayıs Salı günü Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi A Salonu’nda açıldı. Sosyal hizmet merkezlerindeki kursiyerlerin resimden fotoğrafa, nakıştan minyatüre ve model gemi yapımına kadar geniş bir yelpazedeki kurslarda yaptıkları 300’e yakın eserin yer aldığı sergi, 30 Mayıs’a kadar sergilenmeye devam etti.

Kursiyerler ile eğitmenlerin yer aldığı ve Kadıköylülerin yoğun katılım gösterdiği sergiye, Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Duygu Adıgüzel de katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Duygu Adıgüzel, sergide emeğe geçenlere öncelikle teşekkür etmek istediğini belirtti ve şöyle devam etti, “Kadıköy Belediyesi olarak yetişkin eğitimini çok önemsiyoruz. Amacımız insana yatırım, emeğe saygı ve geleceğimize sahip çıkmak. O yüzden sizlerin eleştirileri ve önerileri bizim için çok kıymetli. Biz sizlerle güçlüyüz. “ dedi.