A+ A-
Kayıt Ol İş ve İstihdam Başvuru Yap

ENGELSİZ SOSYAL HİZMET MERKEZİ‘NDE YILBAŞI KUTLAMASI

Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi‘nde Yılbaşı Kutlaması

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi kursiyerleri 4 Ocak Cuma günü Koşuyolu’nda bulunan Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi’nde yeni yıllarını kutlamak için bir araya geldiler. 2018 – 2019 Eğitim Döneminde engelli bireylere yönelik 10 farklı branşta eğitim vermekte olan Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi eğitimlerin yanı sıra yıl içersinde kursiyerlerin sosyal hayata katılımlarını güçlendirmeye yönelik etkinlikler de düzenlemeye devam ediyor.

4 Ocak 2019 tarihinde merkez bünyesinde kurslara devam eden 50 kursiyerin katılımı ile gerçekleşen yılbaşı etkinliği Karaköy Rotary Kulübü’nün desteği ile düzenlendi. Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi Sorumlusu Demet Gülaldı’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, ikramlar, canlı müzik eşliğinde dans ve yeni yıl hediyelerinin kulüp üyeleri tarafından öğrencilere sunulması ile devam etti. Öğrenciler ile birlikte dans eden ve şarkı söyleyen kulüp üyeleri unutulmaz bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Karaköy Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı Ecz. Osman Nizamoğlu “”Engelli vatandaşların toplumdan uzak olmaması, aksine sosyal hayatın içinde bulunmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bugünü birlikte geçirmekten çok keyif aldık. Böyle bir organizasyona destek verdiğimiz için çok mutluyuz.” dedi.