KADIKÖYDE DAMLALAR

"KADIKÖY'de DAMLALAR "

2. GELENEKSEL KARMA SERGİ

Kadıköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, engellilik alanında faaliyet gösteren kuruluş ve ilçemizde bulunan engelli okulları ile özel alt sınıfı bulunan okullardan engelli öğrencilerin üretmiş olduğu fotoğraf, resim, seramik, el sanatlarına dair çalışmaların yer alacağı "KADIKÖY'de DAMLALAR " adlı,  karma sergimizin ikincisini gerçekleştiriyoruz.

Sergimiz 29 Kasım - 05 Aralık tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür  Merkezi'nde gerçekleşecektir. 29 Kasım 2019'da saat 14:00'da gerçekleştirecek olduğumuz sergi açılışımızda sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Sergi açılışımıza Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil D. ODABAŞI'nın,  Kadıköy İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin, çalışma sahiplerinin ve ilgili kurum, kuruluşlar ile okul yönetimlerinin de katılımı beklenmektedir.

"KADIKÖY'de DAMLALAR "

2. GELENEKSEL KARMA SERGİ

Tarih: 29 Kasım - 05 Aralık 2019

Açılış: 29 Kasım 2019 / Saat 14:00