A+ A-
Kayıt Ol İş ve İstihdam Başvuru Yap

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUGUMU NASIL DESTEKLERİM?

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi olarak düzenlemiş olduğumuz ‘Özel Gereksinimli Çocuğumu Nasıl Desteklerim?’ konulu Anne Babalara Yönelik Seminerler Dizisinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Alanında uzman ve akademisyenler tarafından verilecek olan seminerlerimiz Ocak ayı itibarı ile başlayarak Şubat ayının ilk haftasına kadar, her çarşamba günü saat 11:00-13:00 saatleri arasında devam etmektedir. Konu başlıkları ise özel gereksinimli çocuk ve ailelerinin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulmuştur.

Seminerlerimizin ilki  Uzm. Çocuk Gelişim Psikoloğu Demet Gülaldı tarafından”ANNE BABA OLMAK VE OYUN”, ikincisi özel Eğitim öğretmenimiz Sibel Baygın tarafından “ ÇOCUKLARDA ZOR DAVRANIŞLARLA BAŞA ÇIKMA VE DAVRANIŞ DEĞİŞTİRME” konularında verilmiştir.

Seminer dizimizin üçüncüsünde ise 22 Ocak Çarşamba günü Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Fzt. Gülsün Gürel ‘DUYU-ALGI MOTOR BÜTÜNLÜĞÜ konusunu ailelerimize anlattı. Özellikle özel gereksinimli çocukların rehabilitasyonlarında önemli bir yere sahip olan uyu bütünleme, duyu algı sorunları ve yapılan müdahaleler konularında ailelerimiz bilgilendirdi. Toplantı sonunda aileler çocukları ile merak ettikleri konularda danışma imkânı buldular. Sayın Dr. Fzt. Gülsün Gürel’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

Seminerlerimiz devam etmekte olup, 29 Ocak Çarşamba günü  ‘Erken Çocuklukta Dil Gelişiminin Desteklenmesi’ alanında Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Burak ALDİŞ, bizlerle birlikte olacaktır. Özel gereksinimli çocukların dil gelişimleri, dil gelişimlerine anne baba olarak nasıl destek olabiliriz gibi konularda ailelerimize yararlı bilgiler aktaracaktır.

 

Katılım ücretsizdir.

Galeri