A+ A-
Kayıt Ol İş ve İstihdam Başvuru Yap

SABANCI MÜZESİ ZİYARETİ

Kadıköy Belediyesi Engelsiz Sosyal Hizmet Merkezi fotoğrafçılık ve resim öğrencilerinden oluşan bir grupla 29.11.2018 tarihinde Sabancı Müzesinde yer alan Rus Avangardı sergisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında kurum öğrencilerine Uluslar Arası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrencileri Birliği'nden  (AİESEC)  gönüllü öğrenciler de eşlik etmişlerdir.  

Sergi Hakkında...

S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi, 20. yüzyıl dünya sanatını şekillendiren Rus Avangardı akımının Türkiye’deki en kapsamlı sergisine Sabancı Holding’in katkılarıyla ev sahipliği yapıyor. S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nde 18 Ekim 2018’de kapılarını açan ve 1 Nisan 2019’a kadar devam edecek olan “Rus Avangardı. Sanat ve Tasarımla Geleceği Düşlemek” sergisi,  Rus avangard sanatını kapsamlı bir seçkiyle ziyarete açıyor.

Sakıp Sabancı Müzesi Müdürü Dr. Nazan Ölçer ile Selanik Devlet Çağdaş Sanat Müzesi - Costakis Koleksiyonu Müdürü Dr. Maria Tsantsanoglou’nun eş küratörlüğünde gerçekleştirilen sergi, Costakis Koleksiyonu’nun yanı sıra Moskova’daki Tüm-Rusya Dekoratif Sanatlar Müzesi ve Multimedya Sanat Müzesi ile Avrupa’nın önde gelen özel koleksiyonlarından seçilen 513 eserle, Türkiye’de ilk defa bir arada sunulan Rus Avangardı’nın sanat tarihindeki zengin yerine ışık tutuyor.

Galeri